Wij geloven in behandelingen op maat en werken aan een direct meetbaar resultaat!

MedContour

Get Adobe Flash player Get flash to see this player

Ervaar een afname van uw omvang van zo'n 5 centimeter in ruim een uur!

MedContour is het slimme alternatief voor liposuctie en gaat vetophopingen en cellulitis te lijf. Corrigeer uw figuur en creëer zonder moeite het lichaam dat u altijd al wilde hebben. De huid en het vet weefsel worden tijdens de behandeling door de vacuümtechniek opgetild, waarna de ultrageluidsgolven alleen inwerken op het te behandelen vetweefsel. Door de warmte van de geluidsgolven worden de microbellen tussen de vetcellen vergroot. Door de druk van buitenaf imploderen de microbellen en scheuren de omliggende vetcellen. Deze worden vervolgens door het lichaam zelf afgevoerd. De behandeling is zeer effectief en veilig.

MediTherm

Get Adobe Flash player Get flash to see this player

MediTherm betekent: echt afslanken op de lastige plekken. Het resultaat is direct zichtbaar, al na één behandeling. De buikwand, heupen en dijen zijn aantoonbaar slanker geworden, de huid is gezonder, steviger en veerkrachtiger. Zelfs cellulitis wordt gereduceerd. MediTherm is niet alleen een zeer effectieve methode voor een slanker figuur en een verjongde huid. Het is tevens een buiten gewoon gezonde manier om meer weerstand op te bouwen. Dus niet alleen de behandelde plekken worden aangepakt; het hele lichaam krijgt een enorme "gezondheidsboost . Er worden bandages op buik, heupen, dijen en bovenbenen aangebracht. Deze bandages worden opgepompt, waardoor zij naadloos aansluiten op de huid. Het gebruik van infrarode warmte stimuleert de bloedcirculatie en breekt overtollig vet af. Gebruikers voelen zich prettiger, bouwen meer uithoudingsvermogen op en versterken hun immuniteitssysteem.

MediDrainage

Get Adobe Flash player Get flash to see this player

Cellulite behandelen, bindweefsel verstevigen en de strijd met overtollig vet aangaan? MediDrainage is de effectieve methode hiervoor. Lymfedrainage: 24 luchtkamers zorgen voor een ritmische massage waarbij een lymfedoorstroming van zo'n 3 liter wordt bewerkstelligd in 30 minuten. Uw lymfesysteem heeft spierbeweging nodig om te kunnen doorstromen en zo de afvalstoffen kwijt te raken. MediDrainage stimuleert uw eigen lymfesysteem. Het enige wat u moet doen is veel drinken. Zware benen voelen weer licht aan en uw omvang van dijen, billen en taille is afgenomen. Buikdrainage: voor de bekende bierbuik of het hardnekkige damesbuikje is de buikbandage ontwikkeld. Door te lang, te veel en te vet te eten is de dunne darm vaak uitgelubberd en in omvang toegenomen. Tijdens de drainage krijgen de dikke en de dunne darm veel tegendruk, waardoor de afvalstoffen afgevoerd worden. Uw spijsvertering wordt geactiveerd en de buikomvang neemt snel af.

De combinatie van de behandelingen met MediTherm, MedContour en MediDrainage zorgen voor een verbluffend afslank resultaat! Strak en gezond in uw vel zitten met de innovatieve methode die het mogelijk maakt om af te slanken!


Strak Contourclinic | Buitenvoort 20 | 5706 GA Helmond | telefoon +31(0)492 43 23 23 | mail info@strakclinic.nl